Hoe kun je gemakkelijk je dak vervangen met Kroon Dakvervanging?

Hoe kunt u gemakkelijk uw dak vervangen bij Dakcompany?

 

Waarschijnlijk vervangt u maar eens in uw leven uw dak. Daarom zorgen we ervoor dat u bij Dakcompany zo goed mogelijk wordt geholpen. Dat begint al bij het aanvragen van een prijsindicatie. Vul aan de rechterkant uw gegevens in en binnen een minuut weet u wat de kosten zijn van uw nieuwe dak. Bekijk hieronder hoe u in 5 stappen tot een nieuw dak kunt komen.

Vrijblijvende prijsindicatie dakvervangen1. Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Als u hiernaast uw postcode en huisnummer opgeeft, berekenen we direct de prijs voor het vervangen van uw dak. We geven u verschillende opties. Daarna vult u uw email en telefoonnummer in zodat we u de prijsindicatie per mail kunnen sturen.

Telefonisch bespreken prijsindicatie2. Prijsindicatie telefonisch bespreken

Als u de prijsindicatie per mail heeft ontvangen, kunt u deze thuis doornemen. Om uw vragen te beantwoorden en de werkzaamheden toe te lichten, nemen we telefonisch contact met u op. We bespreken de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen. Vervolgens maken we een afspraak om uw dak te komen bekijken.

Op locatie je dak inspecteren3. We komen uw dak bekijken en bespreken opties

Omdat ieder dak uniek is, komen we altijd eerst langs om uw dak te inspecteren. Samen bekijken we wat de beste oplossing is en wat de mogelijkheden voor uw dak zijn, zoals verschillende soorten pannen en isolatie, zodat u een goede keuze kunt maken. Op grond van dit gesprek ontvangt u de definitieve offerte. U kunt hiervoor ook zelf een afspraak inplannen.

Inplannen van je dakvervanging4. Inplannen werkzaamheden

Wanneer u akkoord bent met de offerte, stellen we in overleg de planning op zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Mocht er iets tussen komen waardoor de planning niet goed voor u past, kunnen we deze in overleg altijd veranderen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook bij slecht weer, dan plannen we op korte termijn een nieuwe afspraak in.

Een nieuw dak5. Uw nieuwe dak!

Uw dak is vervangen waardoor u er weer jaren plezier van hebt. Als we weggaan, laten we een aantal reserve dakpannen achter die u kunt gebruiken bij mogelijke breuk of schade. Uiteraard ontvangt u een dak-certificaat voor de 30 jaar garantie op de pannen.

Uw dak van morgen zonder zorgen

We vervangen uw dak tegen een vaste prijs

Uitgevoerd door een zeer ervaren vakspecialist

We geven u 30 jaar garantie op de dakpannen

Gratis offerte binnen 1 minuut: