Dakcompany: de specialist in vervangen van daken

Welkom bij Dakcompany!

Uw dak vervangen doet u waarschijnlijk maar eens in uw leven. U heeft er dan ook waarschijnlijk weinig ervaring mee. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom helpen we u de renovatie zo gemakkelijk en goed mogelijk te laten verlopen. We zijn gespecialiseerd in het vervangen van schuine daken met dakpannen.

 

Er zijn vele dakspecialisten die daken kunnen vervangen. Maar onze ervaring is dat dit proces niet altijd soepel verloopt. Normaliter kunt u een gratis dakinspectie aanvragen bij een dakdekker en na een paar dagen komt er iemand langs om uw dak te bekijken. Vervolgens duurt het weer een tijd voordat u een offerte ontvangt.

 

Wij vinden dat dat anders kan. Sneller vooral. Wij werken daarom op een totaal andere manier dan alle andere dakspecialisten. U krijgt van ons meteen een online prijsindicatie van de werkzaamheden. Als u uw postcode en huisnummer invult, hebben wij de kenmerken van uw dak paraat en geven we u een inschatting van de kosten. U weet meteen waar u aan toe bent. Vervolgens komen we bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken waarna u een definitieve offerte ontvangt.

 

Ook tijdens de werkzaamheden maken we het u gemakkelijk. We hanteren een strakke planning. Zo heeft u weinig ongemak van het werk.

We hebben partnerships met enkele grote leveranciers. Daardoor kunnen we garanderen dat we altijd nieuwe materialen gebruiken van de beste kwaliteit.

 

Wij vinden dat natuurlijk bouwen heel logisch is. Daarom besteden we heel veel aandacht aan de duurzaamheid van het proces:

  • De aanlevering van materialen doen we in zo min mogelijk vervoersbewegingen.
  • Al het gebruikte hout is FSC-gecertificeerd.
  • Materialen die over blijven worden niet weggegooid maar gebruikt bij andere werkzaamheden.
  • Bij de bouw zorgen we voor goede en veilige nestelmogelijkheden voor vogels.
  • Afval van de werkzaamheden wordt gescheiden en vervolgens gerecycled.

 

Daarom zeggen we met trots: een dak van Dakcompany is het dak van morgen, zonder zorgen!