Partners van Kroon - Dakvervanging

Onze partners

VCA is een product van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV), een samenwerkingsverband van organisaties uit de Nederlandse industrie. Zij hebben als missie om werken in een risicovolle omgeving voor iedereen in de keten, van opdrachtverlening tot uitvoering, structureel veiliger en gezonder te maken. Hiervoor bieden zij opleidingen en trainingen. Alle teams van Kroon zijn gediplomeerd door het VCA. Daarmee weet u zeker dat er veilig aan uw dak wordt gewerkt.

BMI Monier Benelux is onderdeel van BMI Group, een wereldwijde toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende en platte daken. Het concern is ontstaan uit het samengaan van verschillende dakpannen producenten, waarvan de oudste al bestaan sinds 1740. Deze jarenlange ervaring biedt ons een breed assortiment keramische en betonnen dakpannen en daksysteemcomponenten. Waar mogelijk gebruiken wij producten van Monier. Zo bent u verzekerd van kwaliteitsproducten van een A-merk.

Greenworks is een label van onze logistiek partner Raab Karcher en geeft aan in hoeverre de te gebruiken materialen duurzaam zijn. De Greenworksscore wordt bepaald aan de hand van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen. Deze eigenschappen variëren van het onttrekken van grondstoffen aan de natuur en de bijzondere milieuwinst van het product in zijn toepassing, tot de herbruikbaarheid en recyclebaarheid aan het einde van de levenscyclus van een gebouw. Zo is het een duidelijk herkenbaar assortiment ‘groene’ producten, die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving. Kroon kiest bij gelijke kwaliteit voor de producten met de hoogste score.

Fier Dakcontrol wordt aangevoerd door Joost Stemkens, mede-eigenaar van Kroon Dakvervanging. Joost heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van behoud en onderhoud van daken. Hij bewaakt de kwaliteit van onze diensten en voert de controle over de uitgevoerde werkzaamheden. Joost wordt in de media regelmatig als onafhankelijk deskundige aangehaald. (Zie bijvoorbeeld dit nare verhaal van een malafide dakdekker in het programma Opgelicht!)