De 7 gegarandeerde zekerheden van Kroon Dakvervanging

De 7 zekerheden

van Dakcompany

1. PERSOONLIJK ADVIES

 

We komen altijd bij u langs om kennis te maken en u te adviseren over uw dak. U krijgt een offerte op maat nadat we uw dak hebben bekeken en alles hebben doorgenomen.

4. VAKMANSCHAP

 

Vanzelfsprekend wordt uw dak zeer vakkundig op orde gebracht zodat u er jaren zonder zorgen plezier van hebt. Gaat er toch iets fout, dan is alle schade natuurlijk netjes verzekerd.

2. VASTE PRIJS

 

De offerte die u van ons krijgt is duidelijk en helder. Hierin staan de werkzaamheden en de prijs van het werk op uw dak beschreven. De prijs die we afspreken is ook de prijs die u betaalt. Er is geen sprake van “kleine lettertjes”.

5. ZONDER ZORGEN MET GARANTIE

 

We regelen alles voor u. Dat betekent dat alle materialen op tijd aanwezig zijn, zodat we meteen aan de slag kunnen. Op onze werkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie. En op de dakpannen zelfs 30 jaar!

7. EXTRA DAKPANNEN

U ontvangt altijd een extra set dakpannen. Dat kan handig zijn voor schade in de toekomst. Heeft het een keer gestormd en heeft u schade aan uw dak, dan kunt u dat snel (laten) repareren.

3. VASTE PLANNING

 

Samen maken we een planning van het project. Dat betekent dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Mocht er iets tussen komen waardoor de planning niet goed voor u past, kunnen we deze in overleg altijd veranderen. Hetzelfde geldt ook bij slecht weer.

6. VAST AANSPREEKPUNT

 

U heeft bij Dakcompany een vast aanspreekpunt en u kunt ons altijd bereiken. Mocht u gedurende uw aanvraag, tijdens de werkzaamheden of achteraf nog dingen met ons willen bespreken, dan kan dat natuurlijk altijd: per mail, telefonisch of zelfs bij u thuis.